İngilizce İçerik Talebi

Dünyanın dilinden konuşun

Markanızın mesajını dünyaya taşıyın

Küresel bir kitleyle bağlantı kurmanın önemini anlıyoruz ve markanızın mesajını dünyaya taşımak için tasarlanmış içerik yazma hizmeti sunuyoruz. Ana dili İngilizce olan yazarlardan oluşan bir ekiple, birinci sınıf blog gönderileri sağlıyoruz.

Markanızın küresel yolculuğu burada başlar. İyi araştırılmış ve ustalıkla yazılmış blog yazılarımız sizi dünya çapında bir kitleyle buluşturur.

İngilizce İçerik Üretim Sürecimiz Nasıl İlerliyor?

 

İngilizce içerikler, küresel anlamda büyümeniz ve markanızı tüm dünyaya duyurmanız için kritik önem taşır.

 

Özgün ve Etkili İçerikler

 

Anadili İngilizce olan üreticilerimiz sizden gelen brief doğrultusunda özgün içerikler hazırlıyor. Editör kontrolünden geçen içerikler 10 iş günü içinde size teslim ediliyor.

 

Anahtar Kelime Optimizasyonu

 

Global görünürlüğünüzü yükseltmek için içerik üretim sürecinde uzmanlarımız SEO unsurlarına özen gösteriyor. 

 

Revizyon Talebi

 

Geliştirilmesini ve değiştirilmesini istediğiniz noktalar varsa bize iletiyorsunuz. Revizyon talebinize göre süreci yeniden başlatıyor ve içeriğinizi talimatlarınız doğrultusunda şekillendiriyoruz.

 

Neden Biz?

 

Çünkü biz, içerik pazarlamasında sadece blog noktasına odaklanıyoruz. Uzmanlık alanımız; markanızı bir adım ileri taşıyan blog içerikleri…

Dünya çapında markanızı konumlandırmak için alanında uzman, anadili İngilizce olan içerik ekibimizle size destek olmaya hazırız!

 

Sık Sorulan Sorular:

İçerikleri kim yazıyor?

Ekibimiz, içeriğinizin en yüksek kalitede olmasını sağlamak için dilin nüanslarını iyi bilen deneyimli ana dili İngilizce olan yazarlardan oluşur.

Sektörümüz için yazabilir misiniz?

Evet. Geniş bir yazar havuzumuz var. Yazarlarımızın her biri sıkı bir kabul sürecinden geçiyor. Talebinizi aldıktan sonra sektörünüze uygun yazarımıza atama yapıyoruz. Eğer sektörünüz için yazabilecek uygun yazarımız yok ise bunu size bildiriyoruz. Ve ücretinizi iade ediyoruz.

Ödeme yaptım, şimdi ne olacak?

Ödemenin ardından belirttiğiniz mail adresine brief formu iletilir. Form üzerindeki ilgili alanları doldurarak bize gönderirsiniz. Brief formunu doldurmak önemlidir. Bu, isteğinizi doğru bir şekilde anlamamızı sağlar.

Aklımda bir konu yok, sipariş verebilir miyim?

Evet, kesinlikle! Sizin için sektörünüze uygun konular buluruz, onayınız ardından içerikler yazılır. Bunun için gelen brief formunda "konuyu siz bulun!" diye dönmeniz yeterli.

Yazıyı beğenmezsek ne olur?

Revizyon talebi oluşturabilirsiniz. İngilizce içerik taleplerinizde 2 adet revizyon hakkınız bulunmaktadır. Yazılarınızı teslim aldıktan sonra 3 iş günü içerisinde revizyon taleplerinizi iletebilirsiniz.