Türkçe İçerik Talebi

Hangi uzunlukta blog yazısına ihtiyacınız var?

Blog içerikleri, hedef kitlenize ulaşmak ve marka değerlerinizi doğru şekilde yansıtmak için önemlidir.

İçerik taleplerinizi karşılarken size kusursuz bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle gelişmiş bir süreç uyguluyoruz.

 

İçerik Oluşturma Serüvenimiz Nasıl İlerliyor?

 

Brief İncelemesi: Ödemenin ardından mailinize gelen brief formunu dolduruyorsunuz. Bu brief formu içerik üreticilerimiz tarafından özenle inceleniyor ve içeriğin iskeleti oluşturuluyor.

 

Özgün İçerikler: İçerik konusu, anahtar kelimeler ve markanızın sesi analiz edilerek içerik üretimine başlanıyor. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilerle tamamen insan üretimi, değer odaklı ve SEO uyumlu blog içeriğiniz 2 veya 3 iş günü içinde hazırlanıyor.

 

Anahtar Kelime Optimizasyonu:  İçeriklerinizi hazırlarken üreticilerimiz anahtar kelime yoğunluğu, ara başlık seçimleri, kısa ve okunabilir paragraflar gibi hususlara özen gösteriyor. Bu sayede SEO uyumlu içerikler oluşturarak arama motorlarındaki sıralamanızı iyileştirmeyi hedefliyor.

 

Editör Kontrolü, İntihal ve AI Analizi: Üreticilerimiz tarafından hazır hale getirilen içerikler editör kontrolünden geçiyor. İntihal ve AI analizi için gelişmiş araçlar kullanılarak inceleniyor. Tamamen insan üretimi ve kusursuz hale getirilen içerikler size sunuluyor.

 

Revizyon Talebi: Bu kapsamlı süreç sonunda içerikleri size iletiyoruz. Ama kimse markanızı sizden iyi tanıyamaz. Değiştirilmesini veya geliştirilmesini istediğiniz noktalar varsa içeriklere revizyon veriyorsunuz. Bu aşamada süreci baştan başlatıyor ve size daha iyi hizmet sunmak için tekrar çalışıyoruz.

 

Neden Biz?

 

Çünkü biz sadece blog içerikleri üretiyoruz!

 

Blogun önemini herkesten daha iyi anlıyor ve bu yönde hareket ediyoruz.

 

Blog içeriklerinin markanın kimliğini en iyi şekilde yansıttığını savunuyoruz.

 

Markanızın kuruluş amacı, sadece para kazanmak değil insanların hayatına dokunmak ise bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular:

Sektörümüz için yazabilir misiniz?

Evet. Geniş bir yazar havuzumuz var. Yazarlarımızın her biri sıkı bir kabul sürecinden geçiyor. Talebinizi aldıktan sonra sektörünüze uygun yazarımıza atama yapıyoruz. Eğer sektörünüz için yazabilecek uygun yazarımız yok ise bunu size bildiriyoruz. Ve ücretinizi iade ediyoruz.

Ödeme yaptım, şimdi ne olacak?

Ödemenin ardından belirttiğiniz mail adresine brief formu iletilir. Form üzerindeki ilgili alanları doldurarak bize gönderirsiniz. Brief formunu doldurmak önemlidir. Bu, isteğinizi doğru bir şekilde anlamamızı sağlar.

Aklımda bir konu yok, sipariş verebilir miyim?

Evet, kesinlikle! Sizin için sektörünüze uygun konular buluruz, onayınız ardından içerikler yazılır. Bunun için gelen brief formuna "konuyu siz bulun!" diye dönüş yapmanız yeterli.

Yazıyı beğenmezsek ne olur?

Revizyon talebi oluşturabilirsiniz. Kısa ve orta blog yazıları için 2, uzun blog yazıları için 3 adet revizyon hakkınız bulunmaktadır. Yazılarınızı teslim aldıktan sonra 3 iş günü içerisinde revizyon taleplerinizi iletebilirsiniz.

Her ay düzenli içerik almak istiyoruz, nasıl çalışabiliriz?

Aylık tekrarlayan içerik talepleriniz için Blog Up+ paketimizi inceleyebilirsiniz. Aylık abonelik modeli ile çalışan bu paketimizde siz içerik sayısını belirlersiniz geri kalan tüm süreci içerik pazarlama uzmanlarımız üstlenir.